Koppert Cress brengt duurzaamheidsmagazine uit

Koppert Cress brengt duurzaamheidsmagazine uit

Door de:Benutzer:Rainer Zenz - from de.wikipedia, photo by Rainer Zenz, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=592995
Koppert Cress is gelegen in het Westland en is een teler van natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Het assortiment bestaat uit vers gekiemde plantjes (cressen) en andere eetbare bloemen en bladeren (specialties) verzameld van 100% natuurlijke, aromatische planten.  In het magazine deelt het bedrijf meer over hun visie, aanpak en initiatieven op het gebied van duurzaamheid in aanloop naar de verplichte CSRD-regelgeving. In 2026 wil het bedrijf klimaatpositief zijn. Belangrijk hiervoor is onder meer de verwachte aansluiting van het bedrijf op aardwarmte in 2025. Duidelijk is voor...

Word lid om te bekijken

Als ESG-Executive abonnee heb je onbeperkt toegang tot alle inhoud. 

Word nu ook abonnee.

Al abonnee?
7 november 2024

Lees ook

200.000 ton CO2 over boord
Hyperautomatisering van duurzaamheidsrap...
Duurzaamheidseisen Europese Bankautorite...
Banken haken af bij klimaatalliantie
Update CO₂-Prestatieladder